Smagen Af Mols Bjerge

Smagen Af Mols Bjerge

Smagfuld oplevelsestur med fokus på fantastiske naturoplevelser kombineret med et afsluttende besøg i Brasseriet på Molskroens Strandhotel inkl. frokost.

SMAGEN AF MOLS BJERGE (+ PLUS EVENT)
3 TIMERS VANDRETUR MED FROKOST I BRASSERIET

Smagfuld oplevelsestur med fokus på fantastiske naturoplevelser på en 3 timers vandretur ved i historisk og naturlige rammer i den nordlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Vandreturen kombineres med et afsluttende besøg i Brasseriet på Molskroens Strandhotel, hvor der inviteres indenfor til en let frokost med drikkevarer.

Tilmelding - Følg linket til tilmeldingssiden:
https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/1047/smagen-af-mols-bjerge/

Oplev naturen og historien ved Egil Fischers Ferieby og Mols Bjerge
Vandreturen starter og slutter ved Molskroens Strandhotel, hvorfra der vandres i et roligt tempo til Egil Fischers Ferieby og Park. Ruten går omkring Lyngsbækgård og ind i den gamle mølleby, Femmøller. Herfra går turen ind i selve Mols Bjerges vilde natur via Den italienske Sti og op i den kuperede og vilde natur. Turen kommer omkring en del unikke naturområder inden deltagerne rammer Femmøller Strand og returnerer til Molskroens Strandhotel.

Tilbage ved Molskroens Strandhotel inviteres deltagerne ind i Brasseriet. En årstidsbestemt frokostanretning serveres i Brasseriets hyggelige lokaler på Molskroens Strandhotel ud til Ebeltoft Vig. Brasseriets kokke anretter en tallerken med et udvalg af lune og kolde retter med årstidens grønne tilbehør. Hertil brød og smør og inkl. 1 øl eller en vand.

+ PLUS EVENT er en eventtype, hvor Ebeltoft Outdoor kombinerer naturoplevelser med gastronomiske oplevelser af lokale råvarer af høj kvalitet og med særlige lokale fortællinger. Fokus er at sammensætte unikke oplevelser.

VARIGHED:
4 timer (3 timers vandring og ca. 1 time i Brasseriets restaurant).

PROGRAM
Fælles start ved Molskroens Strandhotel, Hovedgaden 31A, 8400 Ebeltoft

Start kl. 09.30 d. 3. juni 2018.
Kl. 9.30 - ca. 12.30 Vandretur i Nationalpark Mols Bjerge med guide
Kl. ca. 12.30 - 13.30 Let frokost i Molskroens Strandhotel, Brasseriet.

TILMELDING
Pris for deltagelse inkl. 3 timers vandretur, guide med formidling af kultur, natur og historie samt let frokost med en øl eller vand på Brasseriet.
495,00 kr. + gebyr

Tilmelding - Følg linket til tilmeldingssiden:
https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/1047/smagen-af-mols-bjerge/

HUSK
Passende tøj til vandring.
Energi og drikkevarer til vandreturen.
Frisk tøj til skift efter vandreturen.