Persondata

Persondata

Info om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte www.ebeltoft-outdoor.dk, www.bjergcamp.dk samt www.vumb.dk accepterer du, at Ebeltoft Outdoor ApS, Munkebakken 17, 8400 Ebeltoft behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Ebeleoft Outdoor ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Ebeltoft Outdoor ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Ebeltoft Outdoor ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Ebeltoft Outdoor ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Ebeltoft Outdoor ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.ebeltoft-outdoor.dk, www.bjergcamp.dk samt www.vumb.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Ebeltoft Outdoor Aps har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Ebeltoft Outdoor ApS; E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Ebeltoft Outdoor ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto i trediepartssystem

  • Foretager køb

  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Ebeltoft Outdoor ApS på anden vis

  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)

  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Ebeleotft Outdoor Aps ved eks. tilmeldinger, nyhedsbreve.

Ebeltoft Outdoor ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Ebeltoft Outdoor ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Ebeltoft Outdoor ApS benytter forskellige trediepartssystemer til håndtering af online korttransaktioner og tilmeldinger. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail.

  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice

  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.

  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre

  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser

  • Til opfølgning på henvendelser

  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmesider scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware. Dette gøres i samabejde med Dynamicweb der har konstrueret hjemmesiderne.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.ebeltoft-outdoor.dk, www.bjergcamp.dk samt www.vumb.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne projekter

  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser

  • Forretningspartnere.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Ebeltoft Outdoor´s hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Ebeltoft Outdoor anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. www.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Ebeltoft Outdoor’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. Emails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år. 

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Ebeltoft Outtdoor hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Ebeltoft Outdoor ApS eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom.

Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: thomas@ebeltoft-outdoor.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. 
Alle der er omfattet af denne politik, modtager årligt besked via email når denne opdateres. 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Ebeltoft Outdoor ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os på mail - thomas@ebeltoft-outdoor.dk

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.
thomas@ebeltoft-outdoor.dk


Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Herunder kan du alligevel se hvordan man sletter cookies: 

Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os mail - thomas@ebeltoft-outdoor.dk

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over hjemmesidens information om cookies, kan du sende din klage til: thomas@ebeltoft-outdoor.dk. Klagen skal indeholde følgende:

  • Navn

  • Adresse

  • Email

  • Telefonnummer

  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi kan herefter, behandle din klage indenfor rimelig tid.

Du kan kontakte os her:

Thomas Kjerstein
Munkebakken 17
8400 Ebeltoft

Gældende for 3 hjemmesider
www.ebeltoft-outdoor.dk
www.bjergcamp.dk
www.vumb.dk

Denne politik er senest opdateret: 20-05-2018