Firmaevent og Eventyrrejser

EKSKLUSIV OPLEVELSE

EBELTOFT & MOLS BJERGE

Lad Nationalpark Mols Bjerge være rammen om jeres næste firmaevent.
Vi har etableret et samarbejde med Møllerup Gods, Fregatten Jylland og Molslaboratoriet, og kan dermed tilbyde en række firmarejser i Ebeltoft by og i Mols Bjerges vilde natur.

Kombiner oplevelsen med fællesskabet ved bålet med Vild Gourmet eller en afslappet gastronomisk oplevelse med lokale råvarer tilberedt af restauranter så tænderne løber i vand.

Der er mulighed for overnatning i alt fra stor teltllejr i naturen til luksusophold på Hotel Ebeltoft Strand og Møllerup Gods.

Læs mere om vores store luksuriøse teltlejr

Nationalpark Mols Bjerge

Firma & Fællesskab

Eventyr i bjergene

Eventyrrejser får dit blod til at pumpe, dit sind åbnes og engageres, og alle fem sanser aktiveres af duft, lyd og pulsen der stiger. Uanset om du hygger sammen med en guide ved bålet eller deltager i en aktiv vandretur, så skaber vi et autentisk møde med vores særlige natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Hvad adskiller os fra andre rejsebureauer og arrangører?
Vi er lokale og kender områdets mange særlige detaljer. Vi tilbyder at kombinere de mange specielle tilbud så vores gæster mærker at de er midt i Nationalpark Mols Bjerge. Midt i naturen, midt i fællesskabet og midt i en oplevelser der skaber minder.

Teambuilding og firmaevent Ebeltoft Outdoor

Outdoor gourmet

UDVIKLING I RØG OG DAMP

Med fokus på teknikker og anvendelse af råvarer tilbereder i sammen et festmåltid. Vi arbejder med gamle teknikker fra køkkenet, og kombinerer dem med bål og gløder.

Vi kalder det Outdoor Gourmet. Det handler om ro, samvær, samspil og ikke mindst fordybelse i processen.

Skal jeres næste oplevelse med teambuilding være i naturen?
Kombinationerne er mange - kontakt os gerne med ideer og overvejelser.

Ring og få en snak med Thomas Kjerstein på 61657365 eller mail til thomas@ebeltoft-outdoor.dk