Outdoor Erhvervsgruppe

Samskabelse i erhvervsgruppe

EBELTOFT OUTDOOR ERHVERVSGRUPPE
Erhvervsgruppe for Outdoor-erhverv med udgangspunkt i Nationalpark Mols Bjerge og Syddjurs Kommune.

Formålet er at skabe dialog, samarbejde og fælles udvikling inden for Outdoor-erhverv i Syddjurs Kommune. Et erhvervsområde med et stort potentiale i vores unikke natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Der er en stående invitation til alle erhvervsdrivende, private aktører og iværksættere med en interesse i at samarbejde og udvikle i fællesskab.

Ebeltoft Outdoor Erhvervsgruppe på Facebook - Deltag i netværket via linket

Kontakt thomas@ebeltoft-outdoor.dk

NÆSTE MØDE

Dato: Torsdag den 24. maj kl. 13:30-15:30

Næste netværksmøde bliver afholdt med gode folk fra Syddjurs Kommune. Der stiller et stort hold fra både Virksomhedsservice, Erhvervsservice Syddjurs samt Erhvervsudvikling. Der kommer muligvis en fritidskonsulent med og en journalist fra Syddjurs Kommune.

Formålet er at skabe en åben og lyttende dialog med Syddjurs Kommune, hvor den enkelte Outdoor-iværksætter kort kan fremlægge sit projekt, og derved få skabt en relevant indgang til samarbejde med Syddjurs Kommune.
Det er ikke tænkt som et møde, hvor der konkret ansøges om midler og støtte. Det er et netværksmøde, hvor den enkelte kort kan få udbredt sit projekt til Syddjurs Kommune og etablere kontakt til senere samarbejde.
Vi fremlægger på skift og kan inspirere hinanden.

MØDET KRÆVER TILMELDING
Tilmelding med mail til: thomas@ebeltoft-outdoor.dk

Svar udbedes senest d. 10. maj 2018.

Adresse:
Langsøgård, søvej 20, 8410 Rønde
Læs mere om Langsøgård via dette link

Kærlig Outdoor-kram
Thomas Kjerstein, Ebeltoft Outdoor