Outdoor Camp

EKSKLUSIV TELTLEJR

OPLEV NATUREN i MOLS BJERGE

Naturnære oplevelser i en kæmpe teltlejr kan være en uforglemmelig oplevelse. Lad os opstille en luksuriøs teltlejr for jer i Nationalpark Mols Bjerges vilde natur. Vi kalder det for Glamping - Glamorous Camping.
Oplev stemning fra en glamping-tur - se billeder her

Kombiner fællesskabet i teltlejren med spændende aktiviteter ved bålet med vild gourmet eller en afslappet gastronomisk oplevelse med lokale råvarer tilberedt af restauranter så tænderne løber i vand.

Vi opstiller alt fra ét telt til en familie og helt op til 22 telte med plads til 240 deltagere. Og vi kan tilpasse med endnu flere telte, hvis behovet for at mærke naturen skal deles med endnu flere.

Vi samarbejder med Nordisk der leverer alle vores telte af bedst kvalitet med dansk design. Læs mere om produkterne og Nordisk her

Nationalpark Mols Bjerge

OPLEV TELTENE

Se mere om vores telte

Outdoor Camp

BOOK EN CAMP

OUTDOOR CAMP

BOOK EN VILD OPLEVELSE

Ebeltoft Outdoor opstiller gerne en Outdoor Camp for én familie eller for en stor erhvervsgruppe på op til 200 overnattende.
En naturtur med overnatning midt i Nationalpark Mols Bjerges vilde natur kan med fordel kombineres med aktive oplevelser.

Vi tilbyder også et helt koncept, hvor vi sørger for en luksus Outdoor Camp med Vild Mad over bål, vandreture samt adgang til toilet og strøm.

Familier kan med vores Outdoor Camp få en unik oplevelse midt i naturen, hvor der er sørget for alt fra toiletter, vand, el til madlavning og feltsenge til alle. Her går alle glade og trætte i seng under teldugen.

Kontakt thomas@ebeltoft-outdoor.dk
 

LEJ EN TELTLEJR

PLADS TIL 10 ELLER 240

Lej en teltlejr med plads fra 1 til 240 overnattende. Tag hele afdelinger, teams og virksomheder med ud i naturen.

Telttyper

Nordisk Asgaard 19.6 m2 - plads til 10 sovende
20 telte til udlejning

Nordisk Vanaheim 40.0 m2 - plads til 40 sovende
2 telte til udlejning

Kontakt for udlejning thomas@ebeltoft-outdoor.dk eller ring 61657365

Teambuilding og firmaevent Ebeltoft Outdoor